×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Art Director

Meer
9 jaren 3 weken geleden #5926 door chungdha
chungdha heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Art Director
Mijn verhaal is nogal lastig, ga tijdens mijn studie nu stoppen om Art Director te worden bij een ontwerp bureau in China/Hong Kong. Ook al maak ik mijn opleiding niet af heb ik wel genoeg ervaring en heb verschillende ontwerp skills opgebouwd van Grafisch ontwerpen, verpakking ontwerpen en industrieel ontwerpen, maar buiten dat doe ik veel trendwatching en photografie.

Maar de vraag gaat over hoe het is om art director te zijn. Ik heb wel aantal opdrachten gehad dat ik soort van art director was, hoefde zeg maar een website te ontwerpen en een ander team nam het over om het uit te werken. Maar mijn ervaring op dit gebied is nog al weinig en zou graag wat meer informatie willen over wat een art director doet en of er boeken zijn met wat meer uitleg.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.157 seconden