×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Het team van GF wenst u een gezond en gelukkig 2010!

Meer
8 jaren 2 weken geleden #6481 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Het team van GF wenst u een gezond en gelukkig 2010!
Nog maar een paar berichten geleden staat het bericht van vorig jaar. Kun je nagaan hoe snel het afgelopen jaar weer is gegaan! Of we schrijven gewoon te weinig berichten namens de beheerder...

Afgelopen jaar is geen druk jaar geweest voor het Grafisch Forum op het gebied van berichten. Het was zelfs een erg rustig jaar op dat vlak. Wat bijzonder positief te noemen is is dat het aantal leden toch gewoon alsmaar blijft groeien en op het moment van schrijven op 1480 leden staat. Het laatste lid wat we dit jaar mogen verwelkomen is hjdjong en willen hem/haar van harte feliciteren als nieuwste, maar ook tevens laatste lid van dit jaar!

Afgelopen jaar heeft het forum wat op phpBB3 draait 2 updates ondergaan en is het andere gedeelte wat altijd met de hand gemaakt werd m.b.v. Freeway Pro overgegaan op Joomla. Met deze wijziging draait de hele site nu op Open Source software.

Voor aankomend jaar zijn er wel wat plannen voor Grafisch Forum, maar de haalbaarheid daarvan moet nog gaan blijken. Er zijn namelijk mogelijkheden om phpBB3 en Joomla te "bridgen", maar dat gaat te koste van de performance en is alleen een lapmiddel om deze twee optisch te laten samenwerken. Onder de "motorkap" blijven het dan gewoon 2 afzonderlijke pakketten.

Het plan is om het phpBB3 gedeelte dit jaar te gaan converteren naar het zeer veelbelovende Open Source forumcomponent Kunena. Kunena is volledig "native" onder Joomla te draaien en dit zal toekomstige updates en performance ten goede gaan komen. Ik heb al sites draaien met Kunena en ben er al zeer over te spreken, maar de converter is nog in de maak en daar ben ik afhankelijk van.

Mijn goede voornemen voor aankomend jaar is gewoon door blijven gaan met Grafisch Forum op het gebied van berichten plaatsen, reageren, helpen en de site blijven doorontwikkelen. Ik hoop op jullie medewerking te mogen rekenen als leden in de vorm van activiteit en berichten.

Ik dank jullie voor het afgelopen jaar en wens jullie alle geluk en gezondheid voor het aankomende jaar!

Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.159 seconden