×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Jaaroverzicht en nieuwjaarswensen Grafisch Forum

Meer
4 jaren 2 weken geleden - 3 jaren 3 weken geleden #8627 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Jaaroverzicht en nieuwjaarswensen Grafisch Forum
Bij deze wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken alle leden en bezoekers van Grafisch Forum een heel gezond, gelukkig en voorspoedig 2014 te wensen!

2013, een bewogen jaar in de grafische industrie met aan de ene kant overnames, investeringen, succesverhalen, nieuwe technologieën, succesvolle beurzen en aan de andere kant vele faillissementen, ontslagen en ander vervelend nieuws.

Zo bewogen als de industrie is, zo rustig was het dit jaar op Grafisch Forum. Langzaam groeit het aantal leden, het aantal bezoekers en mede dankzij een aantal vernieuwingen ook het aantal berichten. Dit is goed nieuws, want waar zou een forum zijn zonder (actieve) leden die af en toe ook eens een bericht of reactie plaatsen. Dank aan alle leden en bezoekers!

Mocht u op- of aanmerkingen of verbeteringen hebben voor het forum, hoor ik dat uiteraard bijzonder graag.

Hieronder wil ik graag wat informatie delen over het forum.

Nieuwsbrief

Sinds ongeveer een jaar heeft het forum een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is een weekly digest van de geplaatste berichten en reacties op het forum. Nieuwe bezoekers worden automatisch lid van deze nieuwsbrief. Onderaan iedere nieuwsbrief is er tevens de mogelijkheid om uit te schrijven. Uiteraard kun je ook altijd een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen, mocht je dit makkelijker vinden.

De dag nadat de nieuwsbrief verschenen is, zien we meestal een verdrie- of verviervoudiging van het aantal bezoekers op het forum. Het lijkt er dus op dat deze functionaliteit zijn waarde heeft bewezen.

Mocht je een evenement weten of organiseren die je in de agenda van de nieuwsbrief (en de website) wilt laten opnemen, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tapatalk ondersteuning

Tapatalk is een app voor mobiele devices waarmee je vanuit 1 app al je fora in de gaten kunt houden, lezen en posten. Sinds gisteren is er een plugin geïnstalleerd en is het forum aangemeld bij Tapatalk waardoor je voortaan dit forum dus ook op die manier kunt gebruiken. Mocht je Tapatalk op je mobiele device geïnstalleerd hebben staan, is het een kwestie van zoeken naar Grafisch Forum en toevoegen aan je favorieten.

Adverteren

Uiteraard kun je adverteren op Grafisch Forum. Een banner van 728x90px kost € 300,- voor 6 maanden en slechts € 500,- voor een heel jaar. Iedere maand krijg je een rapportage toegestuurd met het aantal views en clicks. Met een totaal van ruim 130.000 bezoekers per jaar kun je gerust van een uitstekende zichtbaarheid bij een grafisch gericht publiek spreken. Bij interesse stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grafisch Forum en sociale media

Rss:  www.grafischforum.nl/forum/recent/sel-720?format=feed&type=rss
Twitter:  twitter.com/grafischforum
Facebook:  www.facebook.com/pages/Grafisch-Forum/247304038638219?fref=ts
Google+:  plus.google.com/u/0/102265519234525377848/posts
LinkedIn Groups: Zoeken naar Grafisch Forum

Statistieken algemeen

Opgericht in 2004 (na middernacht dus 10 jaar jong!!)
2008 minder dan 1000 leden
Augustus 2012 2000 leden
December 2013 2374 leden

Statistieken 1 januari tot en met 31 december 2013

Twitter 7933 tweets en 800 volgers
Facebook 56 Likes
LinkedIn 219 members
Totaal aantal onderwerpen op het forum 2374
Totaal aantal berichten op het forum 7572
Totaal aantal bezoekers op het forum 131036
Totaal aantal unieke bezoekers op het forum 73405

Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!
Laatst bewerkt: 3 jaren 3 weken geleden door DTP2.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
4 jaren 2 weken geleden #8628 door Hbinside
Hbinside antwoordt op het onderwerp: Jaaroverzicht en nieuwjaarswensen Grafisch Forum
Ook via deze weg wil ik iedereen een gezond en gelukkig 2014 wensen


vriendelijke groet Hans

groet Hans

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.176 seconden