×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

presentatie opbouw

Meer
2 jaren 5 maanden geleden #9692 door naat-b
naat-b heeft een nieuw onderwerp gemaakt: presentatie opbouw
Hallo!

Ik werk nu al enkele jaren voor een bureau waar wij als ontwerper ook de presentatie voor de accountmanager opbouwen. Dit is het eerste bureau waar ik deze werkwijze mee maak, maar het bevalt me enorm en vind het ook niet meer dan normaal dat de ontwerper het beste het verhaal achter het ontwerp kan vertalen naar een mooie presentatie.

Nu ben ik weleens benieuwd of jullie dit als ontwerpers bij andere bureaus ook doen en hoe jullie dit in elkaar zetten? Hoe loopt de opbouw van jullie verhaal?Altijd een standaard opbouw? Hoe vertalen jullie (bijvoorbeeld) een branding traject naar een goed lopend verhaal? Ik ben (altijd) op zoek naar nieuwe frisse inspiratie hiervoor. Wellicht dat jullie voorbeelden hebben vanuit eerder gemaakt en gepresenteerd werk?

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.155 seconden