×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

hulp en advies bij ontwerp pagina layout

Meer
6 jaren 8 maanden geleden #6953 door supervinnie40
supervinnie40 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: hulp en advies bij ontwerp pagina layout
beste forumleden,

ik ben nieuw hier, en relatief nieuw in de design wereld.
slecht een jaar geleden heb ik mijn eerste ontmoeting met InDesign gehad (na enkele jaren photoshop ervaring), en tot nu toe ben ik vrij trots op mijn (geheel zelf geleerde) ervaring en "kennis".

voor de dansschool waar ik al jarenlang kom en werk, werd ik gevraagd om dit jaar een programmaboek te maken voor de theatershow.
alhoewel ik een geweldige cover kon maken, bleef mijn muze op vakantie toen ik de pagina layout moest maken.

wat zoek ik?
ik zoek iemand die mij wil helpen om een mooie, professionele en grafisch aantrekkelijke pagina-layout te maken voor de pagina's in het boek.
ik ben uiteraard op zoek naar pointers, maar het zou in deze situatie fijn zijn als iemand bereid is met voorbeelden en ontwerpen mij de basis te leren van een goede layout.
ik hoop dat jullie kunnen begrijpen dat ik de bestanden van de layout etc. pas stuur wanneer je gereageerd heb (ik wil ze eigenlijk niet graag zomaar in dit forum zetten zodat iedereen ze kan downloaden). ik ben nog wat nieuw in deze wereld, en ik ben niet geheel zeker van mijn werk.

hopelijk hoor ik snel van jullie.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.157 seconden