×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Snel en zuinig afdrukken met nieuwe SureColor grootformaatprinters met 4, 5, 8 en 10 kleuren

Meer
5 jaren 4 maanden geleden - 5 jaren 4 maanden geleden #7637 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Snel en zuinig afdrukken met nieuwe SureColor grootformaatprinters met 4, 5, 8 e
Snel en zuinig afdrukken met nieuwe SureColor grootformaatprinters met 4, 5, 8 en 10 kleuren

Nieuwe SureColor reeks helpt commerciële, POS-, CAD-, GIS- en high volume-signalisatieleveranciers hun wide format-doorvoer te vergrotenEpson breidt zijn nieuwe SureColor wide format printerreeks voor signalisatie en POS-toepassingen uit met de vier- en vijfkleuren versie van de SureColor SC-S50600 en de acht- en tienkleuren versie van de SureColor SC-S70600 hoge snelheidsprinter. Ook nieuw zijn de Epson SureColor SC-T7000, SC-T5000 en SC-T3000, drie zuinige hogesnelheidsprinters voor afdrukken in 4 kleuren voor CAD-, GIS- en POS-toepassingen.

Epson SureColor SC-S50600: supersnel afdrukken
De SureColor SC‑S50600, een printer voor rollen met een breedte van 64-inch (162,6 cm), en keuze uit vier- of vijfkleuren (CMYK /CMYK +wit), zet de nieuwe prestatiestandaard in de zeer competitieve indoor en outdoor signalisatiesector. Samen met de Epson Thin Film Piezo (TFP)-printkoppen en dubbele inktsets voor maximale productiviteit, biedt de SC-S50600 de mogelijkheid toonaangevend, supersnel af te drukken met een snelheid van 51,2 m/uur, waardoor drukbezette, commerciële en POS-printers, professionele signalisatiemakers met hoge productie, digitale copyshops, schermprinters en fotolabs hun wide format doorvoer flink kunnen vergroten.

De Epson SureColor SC-S50600 is vanaf september beschikbaar, voor de prijs van € 21.995 (ex. BTW) voor het CYMK model en € 22.295 voor de uitvoering met witte inkt.

Meer informatie over de vierkleurenversie vindt u hier
Meer informatie over de vijfkleurenversie vindt u hier

Epson SureColor SC-S70600: afdrukken van hoge kwaliteit
De SureColor SC-S70600 is Epson’s eerste signalisatieprinter die gelijktijdig lichtmagenta, lichtcyaan, lichtzwart en oranje bevat. De tienkleurenversie van de printer voegt hier nog witte en metallic inkt aan toe, waardoor de veelzijdigheid en het bereik van de productie toeneemt. Beide modellen bereiken vloeiende gradaties en overgangen door het gebruik van lichte inkten, inclusief lichtzwart voor verbeterde neutrale grijstinten. De geavanceerde inktformule zorgt ervoor dat afdrukken tot maximaal drie jaar lichtvast zijn zonder lamineren*. De SureColor SC-S70600 is ontworpen voor printbedrijven die maximale kwaliteit en toepassingsflexibiliteit nodig hebben. Een combinatie van zeer hoge kwaliteit, de mogelijkheid tot een veelzijdig, breed kleurengamma, flexibiliteit en productiviteit in een printer die alles afdrukt: van eenvoudige signalisatieproducten tot hoogwaardige banners en decors. Ondersteuning voor resoluties tot maximaal 1440 x 1440 dpi stellen de SC-S70600 in staat om af te drukken met een uitzonderlijke helderheid, verfijnde details en zachte combinaties. Productiviteit is gegarandeerd tot maximaal 27,3 m2/uur in de achtkleuren high-speed modus en tot maximaal 4,1 m2/uur met metallic inkt ingeschakeld - aanzienlijk sneller dan de meeste concurrenten.

De Epson SureColor SC-S70600 is vanaf september verkrijgbaar, voor de prijs van € 21.995 voor de achtkleuren uitvoering en € 22.295 (ex. BTW) voor de tienkleurenversie.

Meer informatie over de achtkleurenversie vindt u hier
Meer informatie over de tienkleurenversie vindt u hier

* Gebaseerd op Epson-teststandaards: ISO18930. Vormt geen garantie of waarborg voor de levensduur van afgedrukte afbeeldingen. De levensduur van afgedrukte afbeeldingen verschilt al naar gelang de ondergrond, toepassing en milieuomstandigheden.

SureColor SC-T-reeks: snelle en zuinige 4-kleuren afdrukken
De erg compacte en geluidsarme Epson SureColor SC-T7000, SC-T5000 en SC-T3000 zijn ontworpen voor de naadloze integratie in kantooromgevingen en hebben een strakke vormgeving. Afdrukken kan zowel op gecoat als ongecoat papier met een maximale breedte van 1118 mm (44 inch), 914 mm (36 inch) en 610 mm (24 inch). De SC-T7000, SC-T5000 en SC-T3000 zijn ideaal voor toepassingen waar snelheid en zuinigheid belangrijk zijn, zoals het afdrukken van blauwdrukken en kaarten, presentaties, posters en binnensignalering. De printers zijn in slechts 28 seconden klaar om een A1-afdruk te maken (conceptmodus op gewoon papier), bieden geoptimaliseerde bedrijfskosten en zijn geschikt voor cartridges van 700 ml, 350 ml en 110 ml.

De Epson SureColor SC-T-reeks is vanaf september verkrijgbaar voor de prijs van € 1.999 voor de Epson SureColor SC-T3000 (zonder stand), € 2.295 voor de SC-T3000 met stand, € 2.995 voor de SC-T5000 en € 3.495 voor de SC-T7000 (excl. BTW).

Meer informatie over de Epson SureColor SC-T-reeks is binnenkort beschikbaar op www.epson.nl .


** Extra informatie van de redactie: Voor het testen en/of profileren van uw media op een ieder van bovenstaande printers, kunt u terecht bij Color Concepts BV . Dit is het grootste, onafhankelijke profilerings- en testlab ter wereld en global EPSON partner voor het uitvoeren van testen en profileren t.b.v. het EMQP (Epson Media Qualification Program).

Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!
Laatst bewerkt: 5 jaren 4 maanden geleden door DTP2.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
2 jaren 3 weken geleden #9798 door kberkers
kberkers antwoordt op het onderwerp: Snel en zuinig afdrukken met nieuwe SureColor grootformaatprinters met 4, 5, 8 e
Ik ben op zoek naar een grootformaat printer voor het printen van retail posters. De keuze is eigenlijk al zo goed als gevallen op de Epson Surecolor SC-T5200.

Gewoon de standaard versie zoals in degene in onderstaande link

Epson Surecolor SC-T5200

Ik kan alleen op internet niet veel over deze plotter vinden. Ik kwam dit artikel tegen over de voorganger de SC-T5000. Volgens mij is dit bijna dezelfde plotter.

Heeft iemand hier ervaringen mee?
Ik ben benieuwd hoelang de printkkop van de sc-t5200 meegaat en of er verder vreemde defecten / problemen met de machine zijn.

Bedankt.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.175 seconden