×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Klanten van Drukwerkdeal.nl zoeken paaseieren op eigen site

Meer
3 jaren 9 maanden geleden #8835 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Klanten van Drukwerkdeal.nl zoeken paaseieren op eigen site
Als ludieke actie rondom het paasweekeinde verstopt internetdrukker Drukwerkdeal.nl deze week maar liefst een kwart miljoen virtuele eieren op de sites van 55.000 klanten. Maar ook niet-klanten kunnen hun sites ‘ompasen’ via een speciale site. Door de eieren te zoeken maken deelnemers kans op prijzen in een paasthema.

Voor de actie maakt het Deventer bedrijf gebruik van een technologie die het mogelijk maakt de eieren te verstoppen, zonder daarbij daadwerkelijk aan individuele sites te hoeven komen. “Dat laatste is natuurlijk niet de bedoeling,” aldus Sylvia Vroklage, manager marketing en communicatie bij Drukwerkdeal.nl. “Idee en technologie kwamen in dit geval heel bijzonder samen om onze vaste klanten op een leuke en onverwachte manier in het zonnetje te zetten.” De actie is een samenwerking van Drukwerkdeal.nl en Buro Blink uit Enschede.
Na het ontvangen van een speciale e-mail kunnen klanten gelijk aan de slag met zoeken. Maar ook anderen die willen deelnemen aan de actie kunnen hun site ‘ompasen’ via de speciaal voor de actie in het leven geroepen site www.paasbaas.nl . Drukwerkdeal.nl verstopt op iedere individuele site vijf eieren. Ook verbergt het bedrijf, natuurlijk geheel willekeurig, meer dan duizend gouden eieren. Vinders van een gouden ei winnen een prijs in stijl, zoals een overnachting aan het IJ, een adoptiekip of een korting op bestellingen in de webshop van Drukwerkdeal.nl.

Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.162 seconden