×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Wisseling van de wacht bij directie Drukwerkdeal.nl

Meer
2 jaren 10 maanden geleden - 2 jaren 10 maanden geleden #9418 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Wisseling van de wacht bij directie Drukwerkdeal.nl
Marco Aarnink, René De Heij en Printdeal hebben in wederzijds overleg besloten dat dit voor hen beiden het juiste moment is om uit te kijken naar iets nieuws. Na tien jaar in de printsector zal Marco nu op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden als ondernemer. Omdat zij samen een team vormden, heeft ook René besloten dat dit het juiste moment is om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Marco en René hebben de basis gelegd voor de passie en de klantgerichtheid die vandaag de dag kenmerkend zijn voor Printdeal. Zij hebben ons ons geleerd dat echt mooie dingen doen voor klanten de sleutel is tot succes. Wij bedanken hen en wensen hen alle succes met al hun plannen en ambities.

Kees Arends zal bij Printdeal de functie van algemeen directeur op zich gaan nemen. Kees heeft zich bewezen als ondernemer met een diepgaande ervaring in de web-to-printbranche. Hij was hiervoor algemeen directeur van Albumprinter, een toonaangevende online-aanbieder van fotoboeken en andere fotoproducten in Amsterdam. Kees zal samen met het sterke managementteam bij Printdeal verder gaan werken aan het realiseren van de bedrijfsvisie en aan de groei van het bedrijf in Nederland, België en daarbuiten.

Printdeal en moederbedrijf Cimpress blijven zich inzetten voor buitengewone printervaringen voor de klanten van Printdeal, Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be. Samen bouwen we met 100% inzet voort op het indrukwekkende fundament dat er nu al ligt.


Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!
Laatst bewerkt: 2 jaren 10 maanden geleden door DTP2.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.157 seconden