×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Drukwerkdeal.nl verhuist naar andere locatie in Deventer

Meer
2 jaren 8 maanden geleden - 2 jaren 8 maanden geleden #9529 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Drukwerkdeal.nl verhuist naar andere locatie in Deventer
Drukwerkdeal.nl heeft vanaf vandaag een nieuw thuis in Deventer. Daarmee zijn de afdelingen klantenservice, IT, marketing, HR en finance – tot voor kort verspreid over twee locaties in de stad – weer onder één dak samengebracht.

Het nieuwe pand aan de Keulenstraat in Deventer is een zogenaamde ‘open office space’. Het hypermoderne kantoor beschikt onder meer over een fitnessruimte, game room en een customer experience center waar de internetdrukker klanten en partners ontvangt. Drukwerkdeal.nl wil meer zijn dan een plek om te werken. Het bedrijf wil zijn medewerkers ook ruimte geven om te ontspannen en plezier te maken.

Daarmee komt Drukwerkdeal.nl ruimschoots tegemoet aan de eisen die toptalent vandaag de dag stelt aan een moderne werkomgeving. Talent is binnen het snelgroeiende techbedrijf hard nodig om de groeiambities te verwezenlijken. Drukwerkdeal.nl is daarom non-stop bezig met werving en selectie van vooral ontwikkelaars en IT-specialisten.

Met de verhuizing slaat Drukwerkdeal.nl, dat in september zijn 10-jarig bestaan viert, een nieuw hoofdstuk open in zijn bestaansgeschiedenis. Vorige maand nog maakten directeur en oprichter Marco Aarnink en general manager René de Heij plaats voor Kees Arends, ooit baas bij onder andere Albumprinter (Albelli).

Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!
Laatst bewerkt: 2 jaren 8 maanden geleden door DTP2.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.158 seconden