×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

EUsigntech introduceert uniek Nutec bulksysteem: “Nutec Nubis System”

Meer
6 maanden 5 dagen geleden - 6 maanden 5 dagen geleden #10205 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: EUsigntech introduceert uniek Nutec bulksysteem: “Nutec Nubis System”
Breda , Nederland – September 2017.

Nutec Digital Inks uit Kaapstad heeft een uniek modulair bulksysteem ontwikkeld voor printers met Epson DX4, DX5, DX6 en DX7 printkoppen. (Mutoh, Roland, Mimaki, Epson)Dit systeem kan volledig op maat van de te gebruiken printer geconfigureerd worden. Of dit nu een printer is uitgevoerd met 1 x CMYK, of 2x CMYK of met meerdere kleuren, alles is mogelijk. Het systeem werkt met gesloten degassed inkten, die verpakt zijn in alu-zakken van 1 liter of 2 liter. Tijdens het wisselen van de inktzakken kunt u gewoon blijven door printen. Het basissysteem is gemaakt van roestvrij staal. De cartridges zijn gemaakt van solvent resistente kunststof. Nutec voorziet ook in een onderdelen programma om het systeem te kunnen onderhouden.

Het grote voordeel van dit systeem: er kan geen stof of lucht in de inktcontainers terecht komen en de degassed inkten zorgen voor een probleemloze continu productie. Eindelijk is inkt bijvullen zonder knoeien binnen handbereik.

Sinds 2010 is EUsigntech dealer van de Nutec digital inkten uit Kaapstad Zuid-Afrika. Nutec levert inkten voor Roland, Mutoh, Mimaki, Seiko, Hp, Epson.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EUsigntech is distribiteur van Nutec inkjet inkten. Nutec digital inks is een in Kaapstad Zuid Afrika gevestigde inkjet inkt fabrikant die voortgekomen is uit TechINK (HP)

Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!
Bijlagen:
Laatst bewerkt: 6 maanden 5 dagen geleden door DTP2.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.191 seconden