×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Vacature: Grafisch vormgever historisch tijdschrift CODEX Historiae

Meer
4 maanden 3 weken geleden #10210 door codexhistoriae
codexhistoriae heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Vacature: Grafisch vormgever historisch tijdschrift CODEX Historiae
CODEX Historiae is het onafhankelijke tijdschrift van de afdeling Geschiedenis van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. We brengen vier keer per jaar een themanummer uit. Je leest in elke CODEX inhoudelijke artikelen met een historische insteek, maar ook artikelen over studeren en de VU. We zijn een blad voor en door (ex-)studenten en willen geschiedenis graag toegankelijk maken voor een breed publiek.

Als grafisch vormgever bij CODEX Historiae houd je je vooral bezig met het vormgeven van het tijdschrift, dat vier keer per jaar uitkomt. Daarnaast zorg je voor de vormgeving van promotiematerialen als posters en flyers. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om mee te denken over alle andere dingen die het tijdschrift aangaan.

Je zult 2 tot 4 uur per week kwijt zijn aan je werk als vormgever, afhankelijk van de fase van de ontwikkeling van een nieuwe editie. Daarnaast verwachten we dat je in de laatste fase af en toe aanwezig bent bij de tweewekelijkse redactievergadering op woensdagavond.

Herken je jezelf in onderstaand profiel? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je ons overtuigt waarom jij de beste kandidaat bent.

- Je bent creatief.
- Je bent in staat om met deadlines te werken.
- Je hebt (basis)kennis van en ervaring met InDesign.

Meer weten over CODEX Historiae?
Kijk dan eens op onze website, codexhistoriae.nl[/url]. Voor vragen zijn we bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NB. Dit betreft een functie op vrijwillige basis.
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.181 seconden