×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

ipv transparant geblokte achtergrond, transparant witte achtergrond in PS

Meer
1 maand 1 week geleden #10216 door Grafitas
Grafitas heeft een nieuw onderwerp gemaakt: ipv transparant geblokte achtergrond, transparant witte achtergrond in PS
Hi,

Normaal gesproken heb je een transparant geblokte achtergrond in photoshop. Maar ik heb denk ik een vreemde toetscombinatie of zo gedaan, waardoor ik nu een transparante witte achtergrond over de geblokte achtergrond zie. Dus als ik een vrijstaande afbeelding heb, zie ik een witte transparante achtergrond over het geblokte patroon. Ook als ik een nieuw bestand maak en daar een vrijstaande afbeelding in zet of slechts een transparante laag aan heb staan. Beetje lastig uit te leggen, maar ik hoop dat iemand het verlossende antwoord heeft. Want ondanks dat de afbeelding gewoon vrijstaand is (heb hem op een andere computer in photoshop ingeladen), vind ik het heel irritant werken.

Alvast bedankt!

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
2 dagen 6 uren geleden #10236 door frk drij mostert
frk drij mostert antwoordt op het onderwerp: ipv transparant geblokte achtergrond, transparant witte achtergrond in PS
Bij het maken van een nieuw bestand is dan bij de 'achtergrondinhoud' wit of transparant of achtergrondkleur aangevinkt?

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.168 seconden