×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Vragen over drukken (Beginner)

  • TK-Design
  • TK-Design's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Goedkope Designs tegen vaste lage prijzen!
Meer
2 jaren 9 maanden geleden #9629 door TK-Design
TK-Design heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Vragen over drukken (Beginner)
Hallo allemaal!

Voor een nieuw project die ik wil gaan starten wil ik zelf mijn drukwerk gaan regelen, ik hoef namelijk niet erg veel te printen, maar als ik iets nodig heb is het fijn dat ik meteen de hoeveelheid kan printen, en niet hoef te wachten op een levering.

Waar ik naar opzoek ben is het volgende sowieso:

- Printer waarmee ik briefpapier kan drukken. Bij professionele drukkerijen lever je je briefpapier aan met 3mm afloop, maar hoe gaat dit precies? Wordt dit dan gedrukt op A3 papier, en wordt het overige weggesneden tot je een A4 vel overhoud, of print je op een printer die met afloop kan printen, en zo ja wat is dan een printer die dit kan? (Gewoon een printer voor thuis?)
- Daarnaast wil ik graag Enveloppen gaan printen, veel printers geven aan dit te kunnen, en ik heb ook zo'n printer waar staat dat dit kan (Hoeft alleen maar logo links/rechtsbovenin, het zijn vensters met een venster linksboven). Als ik hem in de printer doe gaat het goed, het logo komt er ook op alleen verschroeid het hele venster door de hitte van de printer, waardoor de hele envelop als het ware krimpt, wat voor printer gebruik ik hiervoor?

Daarnaast had ik nog een aantal vragen puur uit interesse:

- Ik wil DogTags / ID Tags laten drukken ergens, maar hoe gaat dit? Het is natuurlijk metaal, wordt dit gedaan met een transferpers of hoe gaat dit precies? Dit wil ik niet zelf gaan doen, maar is puur uit interesse hoe dit te werk gaat. (Machines etc?)
- Bestaat er ook een mogelijkheid om zelf visitekaartjes te gaan drukken? Ik kan namelijk nergens 350 grams papier vinden (Wat ik toch een mooie dikte vindt), en hoe wordt dit geprint? Met een normale printer of wat voor machines bestaan hiervoor?

Ik hoop dat mensen mij kunnen informeren, en mij hier meer over kunnen uitleggen, ik kan op Google echt ontzettend weinig vinden!

Groeten,

Tom

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
1 jaar 5 maanden geleden #10079 door raulcarbajo
raulcarbajo antwoordt op het onderwerp: Vragen over drukken (Beginner)
Goedmiddag Tom,

Wij hebben nog wel een mooie printer voor je tegen een scherpe prijs.
We hebben een van de beste enveloppen printers die momenteel op de markt is als demo staan, we proberen deze al een tijdje weg te doen. ik kan wel een mooie aanbieding hiervoor maken.

Voor echt uitleg kan je ons het best even bellen op 072 509 4201. Dan kunnen we een keer langskomen of jouw uitnodigen en dan kunnen we je uitleg geven en met een mooie aanbieding gelijk aan de juiste apparatuur helpen.

We hebben veel ervaring in deze branche, dus voor tips en uitleg ben ook welkom bij Rotagraphic BV.
Op onze website kan je meer informatie vinden over ons: www.rotagraphic.nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
1 jaar 4 maanden geleden #10129 door BrouwerJB
BrouwerJB antwoordt op het onderwerp: Vragen over drukken (Beginner)
Zou zeker een keer een boek pakken over de grafische productie wereld, want het "printen" van producten is wel beetje kort door de bocht.

Niets is onmogelijk.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.172 seconden