×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Storyboard tekenen voor Snickers !

Meer
2 jaren 9 maanden geleden #9457 door Luuk
Luuk heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Storyboard tekenen voor Snickers !
Beste Artiesten,

Ik wist niet goed waar ik dit bericht moest plaatsen vandaar bij overig. Bij deze mijn excuses naar de moderators als dit verkeerd geplaatst is.


Ik, Luuk Tummers ben een student op de Fontys hogeschool en heb een opdracht gekregen om een commercial voor Snickers te maken, super gaaf natuurlijk!! Echter voordat er überhaupt stappen ondernomen kunnen worden, moet er een storyboard worden getekend. Dit is iets wat ik absoluut niet kan en vraag ik daarom jullie hulp!! Ik ben zelf een student en deze opdracht is iets waar ik geen financieel budget voor heb. Echter wordt wel de naam van de persoon die mij hierbij helpt verbonden aan de storyboard. Dit wordt op geleverd aan Snickers en er is een mogelijke kans dat Snickers jou vaker wil contacteren op gebied van grafisch vormgeving.

Daarom is de vraag aan jullie: wie zou mij hiermee kunnen helpen?

Hieronder staat een scene uitgeschreven waar ik graag een storyboard van wil hebben. Ik heb de tekst op gedeeld in 9 verschillende stukken tekst waar een afbeelding bij gemaakt moet worden.
Wanneer er uit deskundig oogpunt andere afbeeldingen worden gemaakt mag dat natuurlijk ook. Ik ben hier een leek in. Het mag een schets zijn en het hoeft niet tot in detail zijn uitgewerkt!

Storyboard Commercial Snickers.
Inleiding:
Een bekend persoon heeft een zakenlunch in een restaurant met een collega die in het complot zit. Alle klanten die in het restaurant zitten, behoren tot het complot en zijn acteurs.

Setting:
1. Een bekend persoon gaat aan tafel zitten in het restaurant met zijn collega. Zijn collega vraagt of hij honger heeft en hij bevestigd dit.
2. Nadat de ober de bestelling opgenomen heeft gaat de collega naar de wc toe.
3. Na een halve minuut komen 2 personen uit het restaurant met hem spreken alsof ze hem kennen van vroeger op school. Dit ontkent de bekende persoon en wordt lichtelijk geïrriteerd.
4. Vervolgens komt een vrouw naar hem toe en claimt dat ze een kind van hem heeft uit een one-night stand en heeft het kind bij zich aan de hand. De bekende persoon begint meer en meer gefrustreerd te worden maar kan zich nog inhouden.
5. Als het niet erger kan, komen er 3 brede kerels het restaurant binnen gelopen en claimen dat er een belangrijk persoon uit de onderwereld geld van hem tegoed heeft. Hierdoor zal de bekende persoon geïrriteerd en boos worden waardoor er commotie ontstaat.
6. Tot slot dwingt één van de 3 brede kerels hem een Snicker te eten waardoor alle personen zich omdraaien en verder gaan met hun bezigheden. (in afbeelding inzoomen op persoon die een beet neemt in de Snicker)
7. Hierna komt de collega terug van de wc en het lijkt alsof er niets gebeurd is geweest in de afgelopen minuten, terwijl de bekende persoon verbaasd is wat er zich de afgelopen minuten hebben afgespeeld.
8. Op het moment dat hij wil vertellen wat er zojuist heeft afgespeeld, wordt er in het groot een foto van hem geprojecteerd op de muur. Hierop is de ergste emotie op de situatie van de bekende persoon te zien met daaronder in het groot “Je bent jezelf niet wanneer je trek hebt”
9. Iedereen in het restaurant staat op en begint te klappen.


Alvast hartelijk bedankt voor jullie moeite !

M.v.g.

Luuk Tummers

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
2 jaren 8 maanden geleden #9548 door evertalbers
evertalbers antwoordt op het onderwerp: Storyboard tekenen voor Snickers !
Met alle respect voor jouw oprechte vraag, maar Snickers lacht zich dood als iemand dit gratis voor ze doet. Ze hebben daar echt wel voldoende budget.

STREEFF - slimmer in design + marketing www.streeff.nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.168 seconden