×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

HP Desingjet 500 42"

Meer
1 jaar 7 maanden geleden #10037 door henkgrafor
henkgrafor heeft een nieuw onderwerp gemaakt: HP Desingjet 500 42"
Groet, geachte lezer

Op zich werkt deze oudere printer nog prima.( Ik gebruik 'm prive voor het in zwart/wit afdrukken van vouwpatronen op grotere vellen papier.)
Probleem is echter dat deze printer altijd te vroeg aangeeft dat het cyaaninktpatroon vervangen moet worden terwijl dat nog helemaal niet leeg is. Soms, na de vervanging van het patroon gebeurt dat al na slechts 5 prints. Los van dat de prints dan per stuk wel erg duur worden, werkt het ook erg storend en frustrerend.

Er staan aanwijzingen in de/het manual wat je moet doen als die bepaalde storing optreedt en ook elders kom je op internet in veelvoud een soortgelijk verhaaltje tegen. Maar slechts een(1) maal werkte die oplossing bij mij.

Vraag is nu of er andere HP Designjet 500 'mensen' zijn die dit probleem kennen, en er een oplossing voor hebben gevonden.
Graag hoor ik daarover van u.

Vriendelijke groet,
Henk van den Heuvel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.168 seconden