×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Voorstellen en vraag over rollup banner

Meer
3 jaren 7 maanden geleden #8934 door caver
caver heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Voorstellen en vraag over rollup banner
Dag, ben sinds vanavond nieuw op het forum. Ik ben Hans en werk inmiddels zo'n 20 jaar als vormgever/DTP-er. Voor een klant wil ik een doek maken, welke als (tijdelijke) zonwering kan fungeren. Ik zat te denken aan een rollup banner, echter laat de inrichting van de etalage een gewoon staand exemplaar niet toe. Zijn er ook rollup banners verkrijgbaar welke aan het plafond kunnen worden gemonteerd? Of, zo niet, kan ik een standaard rollup banner ondersteboven laten bedruken, waarbij de cassette dan aan het plafond wordt bevestigd?

Dank alvast,
Hans

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
3 jaren 7 maanden geleden #8935 door MacRonald
MacRonald antwoordt op het onderwerp: Voorstellen en vraag over rollup banner
Het gaat kennelijk om een etalage. Maar wat zit een staande constructie in de weg? Wat is de beschikbare hoogte? Het Pole System zou wellicht een uitkomst zijn: www.pimprint.nl/expolinc-pole-system/ dit is verstelbaar in hoogte en de voet is niet storend.

Een rollup banner ondersteboven printen zal geen probleem zijn, alleen zal de moeilijkheid hem in de bevestiging gaan zitten.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
3 jaren 1 maand geleden #9181 door Richard Marc
Richard Marc antwoordt op het onderwerp: Voorstellen en vraag over rollup banner
Je kunt ook gewoon een banner laten printen, dan worden er rondom ringen geplaatst en dan kun je het opspannen met touw of elastiek.
Printen op textiel!

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.168 seconden